Известеният със своята ексцентричност режисьор Тим Бъртън се е заел да

...
Известеният със своята ексцентричност режисьор Тим Бъртън се е заел да
Коментари Харесай

Тим Бъртън пресъздава Дъмбо

Известеният със своята ексцентричност режисьор Тим Бъртън се е заел да приспособява класическата анимация на Дисни " Дъмбо ".

Запознатите с творчеството на Бъртън към този момент знаят, че неговите филми с изключение на неповторим почерк носят и доста мощни и от време на време смесени страсти, но най-често навяват горест и съчувствие. А доколкото сме осведомени със сюжета на " Дъмбо ", тук те сигурно ще са в превес. 

Звезда във кино лентата е Колин Фарел, който играе Холт Фариър, деец от войната и някогашна циркова звезда от Кентъки, който е нает да се грижи за новородения слон.

Майкъл Кийтън ще се събере отново с Бъртън за първи път от 1992 година насам след снимането на " Батман се завръща ". Но вместо воин, Кийтън ще поеме ролята на злодея В. А. Вандемиър - бизнесмен, който купува цирка, за да експлоатира Дъмбо. Кийтън ще се събере в тандем и с Дани Де Вито - шефът на цирка Макс Медичи. Във кино лентата взе участие и Алън Аркин, койо се снима в " Едуард ножиците " на Бъртън през 1990 година

Друга обичана актриса на Бъртън, която ще забележим във кино лентата, е Ева Грийн („ Домът на мис Перигрин за чудати деца ” - 2016 г.;  " Тъмни сенки " - 2012 г.) Тук тя е французойката и акробатка Колет.

В " Дъмбо " на Тим Бъртън няма да забележим положителната майка слоница, от която Дъмбо бива обособен напълно рано, само че ще станем очевидци на сцената с розовите слонове, чиято химеричност режисьорът сигурно ще съумее да съобщи с присъщия си магически жанр.

" Дъмбо " ще бъде излъчен следващата година в края на месец март. Да забележим първия трийзър.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР